1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
Vakantievilla Portugal

Uw huis laten beheren?

Service voor u en uw huis 
Salvacasa heeft een eigen servicebedrijf voor uw huis in Portugal: wij kunnen uw huis bij leegstand en verhuur verzorgen en wij geven uw huurders optimale service om van hun vakantie te genieten.
Ons werkgebied is de omgeving van Salvaterra de Magos.

Bewaking
Staat uw huis leeg? Wij houden 1 keer per maand een oogje in het zeil. Dit houdt in dat we de kranen door laten lopen, ramen open zetten, de post nakijken en u informeren over belangrijke post, zodat u niet voor plotselinge verrassingen komt te staan. We laten in ieder geval zien dat er regelmatig iemand aanwezig is, om inbraak te voorkomen.

Verhuur
Uw huis verhuren is een zeer aantrekkelijke optie, maar roept wel wat vragen op: wat gebeurt er met mijn spullen, wat voor huurders komen erin? Welke prijs moet ik vragen? Wil ik de bezettingsgraad hoog of laag hebben?
U kunt het uiteraard zelf gaan verhuren maar u kunt ook Salvacasa inschakelen. Als u het zelf verhuurt kunt u rekenen op onze service. Wilt u de verhuur uit handen geven dan kunnen wij uw huis aanbieden aan een gerenommeerd verhuurbedrijf dat internationaal haar sporen heeft verdiend en u een veilige en rendabele verhuur kan garanderen.

Schoonmaakdienst
De schoonmaakdienst van ons servicebedrijf werkt alleen met professioneel personeel dat uw huis voor en na verhuur volledig reinigt en op orde brengt. Tevens kunt u gebruik maken van de wasservice.

Airportservice
Ook staan wij klaar om de huurders van uw woning te halen van en/of te brengen naar het vliegveld van Lissabon. Wij begeleiden ze naar de gehuurde auto of wij brengen ze naar hun vakantieadres. Bij gebruik van onze shuttleservice geven wij tijdens de rit naar het vakantieadres onder het genot van een verfrissing alvast wat informatie over de omgeving. Heeft de huurder gebruik gemaakt van onze boodschappendienst, dan verrekenen wij dat op het vliegveld of op het vakantieadres.

Auto huren
Als de huurder de beschikking wil hebben over een huurauto dan regelen we dit graag. 
Wij begeleiden de huurder naar zijn auto en geven hem het nodige informatiemateriaal mee van het huis en van de omgeving.

Aanspreekpunt
Mocht de huurder vragen hebben, dan zijn wij altijd bereikbaar en zullen we van informatie voorzien. En in het geval van calamiteiten in uw woning, kunt u er verzekerd van zijn dat er altijd iemand in de buurt is om uw huurder (en u!) terzijde te staan. Wel zo prettig om te weten, als u zelf in Nederland verblijft.